De Residentie

Aangenaam
wonen in
De Residentie

Voel u thuis in
De Residentie

De 32 duurzame (gasloze) appartementen van 95 tot 115 m² hebben allemaal een eigen parkeerplaats voor de deur en een berging op de begane grond. Er zijn enkele garages beschikbaar en voor het opladen van een scootmobiel is alle gelegenheid. Het parkeerterrein wordt omzoomd door groen en heeft daardoor een besloten karakter. Via de mooie entree komt u in de hal met lift, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

Er zijn 4 types appartementen en prachtige penthouses. De zonligging en het uitzicht verschillen per appartement. Op welk moment van de dag geniet u het liefst van de zon? En kijkt u het liefst uit over Enka of de Veluwe? Bekijk de plattegronden en vraag ons gerust om hulp bij het maken van een keuze. Het team van De Residentie staat voor u klaar.

“Genieten van een werelds uitzicht vanaf de bovenste verdieping”

Penthouses

De bovenste woonlaag is vergeven aan 4 penthouses. Qua indeling en grootte verschillen ze niet veel van de appartementen op de andere verdiepingen. Ze hebben echter een grote plus: het gevoel van vrijheid.

Het uitzicht op de omgeving is nog mooier, de zon valt nog vrijer op het balkon én vanuit alle slaapkamers loopt u ook zo naar buiten. De penthouses hebben een verschillende balkonligging en ook het uitzicht is anders. Ontdek waar u zou willen wonen.