Een sfeervolle woonbuurt met karakter

Bossen rondom, overal ruimte om te spelen, de winkels om de hoek en de stad heel dichtbij.


Welkom Op Enka! Een mooie woonwijk in Ede met een rijke historie die nog tastbaar aanwezig is.

Op Enka Leeft

Op Enka moest een buurt worden die zich op allerlei vlakken onderscheidt. En eerlijk is eerlijk, als u nu rondloopt, is al goed te zien dat deze missie geslaagd is. Kom langs, wandel rond en ontdek of dit de plek is waar u wilt wonen. De wijk leeft al! Grote delen zijn al bewoond en overal ziet u kinderen buitenspelen.

Oud en nieuw fuseren

De industriƫle monumenten combineren schitterend met de rijk gedetailleerde nieuwbouw. Diverse monumentale gebouwen hebben na grondige renovatie een nieuwe functie gekregen. Er wordt gewoond, gewerkt en gespeeld en dat geeft de wijk karakter. Er zijn huizen in allerlei maten, prijsklassen en soorten. Dus voor elk wat wils.

VERLIEFD

"OP ENKA laat uw hart
sneller kloppen"

Kwaliteit

Kwaliteit en variatie zijn de sleutelwoorden bij de ontwikkeling van Enka. Over elk detail is nagedacht. Niet alleen bij het ontwerp van de woningen, ook bij de opzet van de wijk. De aandacht voor de openbare ruimte ervaart u door bijvoorbeeld de brede (achter)paden, de details zoals de keuze voor bestrating, de verlichting of de mooie hofjes en doorkijkjes.

Nieuwe fietsbrug

Overal is Op Enka verbonden met de natuur rondom het plan. Precies op de plek waar De Residentie komt, wordt een fietsbrug aangelegd, waardoor u ook hiervandaan zo het prachtige natuurgebied met heide en bos inloopt. U zult dit bijzondere stukje Nederland maar tot uw 'achtertuin' mogen rekenen.