DE REIS BEGINT

Bent u klaar voor de reis naar uw ultieme droomappartement?
Bekijk dan nu alvast onze digitale brochure.

Kies vervolgens het nieuwbouwappartement dat het beste bij u past en schrijf u in als belangstellende! Wij houden u op hoogte over de start verkoop,
de toewijzingsprocedure en alle verdere bijzonderheden.

In deze stap:
· Bekijk het aanbod
· Schrijf u in en blijf op de hoogte

Stap 1

De eerste stap is genomen, u bekijkt de brochure van De Residentie! Graag vertellen wij u stapsgewijs wat u te wachten staat. Als de online-verkoop is gestart, plaatsen we de brochure, prijslijst, verkooptekeningen en andere relevante informatie op de website. U krijgt een mail met een persoonlijke link naar het online inschrijfformulier. Heeft u al een keuze gemaakt, dan kan u zich inschrijven via deze link. Heeft u nog vragen na het lezen van de brochure? Dan staan de specialisten van De Residentie voor u klaar tijdens de Meet & Greet, zodat u weloverwogen het inschrijfformulier kunt invullen. Let op! Inschrijven moet op bouwnummerniveau, anders wordt u niet meegenomen in de loting.

In deze stap:

· Neem de verkoopdocumentatie door
· Bij vragen; kom langs tijdens de Meet & Greet
· Schrijf voor de sluitingsdatum online in voor het appartement(en) van uw voorkeur (u ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail)

Stap 2

De toewijzing

Het is zover, de inschrijftermijn is gesloten en de appartementen worden toegewezen. Als er meerdere inschrijvingen zijn op één bouwnummer, wijzen we de appartementen willekeurig toe. Binnen enkele dagen hoort u van de makelaar of u een appartement heeft toegewezen gekregen. Dan ontvangt u een uitnodiging van de makelaar voor een eerste gesprek.

In deze stap:

· U heeft een bouwnummer toegewezen gekregen
· U ontvangt een uitnodiging voor een gesprek met de makelaar

Stap 3

Verkoopgesprek
bij makelaar

Neem de brochure, tekeningen en stukken van uw bouwnummer goed door. De makelaar neemt alles met u door tijdens het gesprek. Ook wordt de concept koopovereenkomst, splitsingsakte, technische omschrijving etc. met u doorgenomen. Deze gegevens ontvangt u aan het eind van het gesprek op een USB-stick. Deze stick is uw digitale kopersmap.

In deze stap:

· Inlezen in uw bouwnummer
· Afspraak bij de makelaar
· Huiswerk voor uw vervolgafspraak.

Stap 4

Tweede gesprek bij
de makelaar

Bent u nog steeds zo enthousiast als eerst? Dan wordt u uitgenodigd voor een tweede gesprek bij de makelaar. Tijdens dit gesprek worden alle laatste vragen beantwoord. Uiteraard kunt u tussen de afspraken door ook altijd bellen als er vragen zijn. Wilt u overgaan tot koop? Dan kan tijdens het tweede gesprek de koopovereenkomst worden ondertekend en bent u officieel een eigenaar van een appartement in De Residentie. Gefeliciteerd!!

In deze stap:

· Stukken lezen
· Tweede afspraak bij makelaar
· Tekenen koopovereenkomst

Stap 5

Woonadvies

Tijdens het proces naar de start bouw, moet u diverse keuzes maken voor uw toekomstige woning. Wenst u bijvoorbeeld een nog ruimere keuken? Wilt u stopcontacten op een andere plek of misschien toch die twee slaapkamers samenvoegen tot één master bedroom? Tijdens uw gesprek met de kopersadviseur wordt u begeleid langs diverse keuzes, bespreek uw wensen en laat het doorvoeren in uw woning. U wordt vanzelf door de kopersadviseur uitgenodigd voor een afspraak.

In deze stap:

· Welke opties wenst u in de woning?
· Gesprek kopersadviseur
· Controle opties op tekening
· Akkoord geven op opties

Stap 6

70% verkocht

Als 70% van alle appartementen verkocht is, geeft de projectontwikkelaar officieel opdracht aan de aannemer en gaan we van start met de bouw van De Residentie!

In deze stap:

· Bij 70% verkocht wordt er opdracht gegeven voor de bouw

Stap 7

Transport

Met een 'hoera-brief' laten wij u weten dat de opschortende voorwaarde die in uw koopovereenkomst staan, vervallen zijn. Als u uw hypotheek rond heeft, ontvangt u van de notaris een uitnodiging voor het transport van uw appartement. Bij deze afspraak neemt de notaris de stukken nog een maal met u door, na uw handtekening bent u officieel eigenaar van uw nieuwe appartement. Gefeliciteerd!!

In deze stap:

· U ontvangt de hoera brief na het vervallen van de opschortende voorwaarde
· Binnen de financieringstermijn uw hypotheek organiseren
· Afspraak bij notaris

Stap 8

Start bouw

Bouwen

De bouw is gestart! Dit vieren wij graag samen met u, uw toekomstige buren en de aannemer op de bouwplaats. U betaalt uw appartement in termijnen. In de koop- en aanneemovereenkomst staat welke termijn er bij welke fase wordt gefactureerd.

In deze stap:

· Er wordt aan het begin van de bouw een officiële handeling georganiseerd voor alle kopers op de bouwlocatie.
· Gedurende de bouw ontvangt u regelmatig updates over de bouw
· Er worden meerdere kijkmomenten gepland, zodat u tijdens de bouw al binnen kan kijken in uw appartement
· U ontvangt facturen gedurende de bouw

Stap 9

Oplevering

De oplevering komt in zicht. Nog even en u kunt de verhuiswagen voorrijden en verhuizen naar uw appartement in De Residentie. Maar eerst nog de oplevering. Samen met de uitvoerder loopt u door het appartement om te zien of alles naar wens is. Daarna ontvangt u de sleutel.

Het genieten van uw nieuwe appartement kan beginnen, van harte gefeliciteerd met uw prachtige woning!!